Já na školní jídelnu vzpomínám ráda. Do 4. třídy...od 5-7. změna školy maličko k horšímu,ale šlo to....ale naprostá tragedii nastala 7-8. třída...opět jiná základka to nebylo k jídlu z ničeho nci nás nutili dojídat tlustý hnusný masa do tý doby jsem to nikde nezažila....
A úplně nejlepší jídlo bylo na prumce kde kuchyň sloužila učilišti kuchařů a číšnic jako praktická výuka. jídlo jako od maminky...pomalu
Moje dětio na jídelny budou vzpomínat dobře 1-5třída Luk celou dobu chválil jí i to co mě zprotivili za 7-8. třídu.... a ty 3 obědy co jsem si donesla domů byli vynikající. A nyní na gymplu mi tvrdí, že vaří ještě líp. Manžel nad tím kroutil hlavou a říkal...vždyť to ani nejde.....proti tomu co měli
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.