23.9.2010 9:44:06 Lída+2
Re: Mobil pro prvňáčky
zerat
já ,ale nemluvím o tom a nikde jsme to nenapsala, že by prvňák měl jezdit někde sám, když nechce....,ale rozhodně mu nebudu podzážet sebevědomí, tím, že ho budu nutit chodit někde za ručičku když nechce........pokud to nezvládá....mladší syn třeba jezdíl vždycky s Lukem.... prostě mu to víc sedělo.
Ale Luk to je jiný a podle mě Federila a má taky takový dítko)podle toho co za ty roky píše)...prostě jsou jiný. Moje kamarádka říká, že Lukovi chybí jen kravata a kufírek...a vždycky , když jim něco vyřizuje co jim vzkazuju...tak jen zíraj jaký používá výrazy...prý mluvi jak kniha....a to neříká poslední rok ,ale minimálně 4
A co je špatnýho na tom, že letím z práce(kroužky začínají v nesmyslný doby v 13h - liduška v 14h....kdy mi ho nedají z družiny dřív než v 13:50 nebo to stíhám na minutu přesně)...pro Dana....hodím ho do auta....a vyložím ho před vchodem klubu(kde chodil opět 2roky před tím jako školkáček a zná i tu paní co má na keramiku) kde má keramiku a jedu pro Luka a toho zase strčím na horolezení......jedu pro Dana...hodím ho dom a jedu pro Luka na horolezení.....(tahle jsem to hrozný měla.....Já se nerozkrájím....a nevím proč bych měla parkovat.....vystoupit...odvíst ho tam slíkat ho tam jak to dělá většina babiček tam......když ani DAn netoužil po tom ho tam vodit.....cca po 2 lekcích.
Prostě pokud dítě nechce....nenutím,ale pokud něco chce a příjde mi to rozumný dovolím mu to......
Třeba letos po 6letech v lidušce...začíná tam Luk sedmý rok...má konečně nárok na lepší termín výtvarky v 15:30 huráááááááááááá
Nemusím vyjednávat jídlo v jídelně u kuchařek a nejedeme na poslední chvíli...nemusím mít vyjednáno , že může přijít s 10minutovým zpožděním do lidušky.....
Odpovědět