Re: Kojení na veřejnosti
celou diskuzi jsem nečetla ale myslím si že se z toho dělá zbytečně velká kauza a zbytečně se to nafukuje. Hodně lidí si totiž při pojmu kojení na veřejnosti představí ženskou jak (pardon) běhá s obnaženejma kozama na veřejnosti. Ale to tak přece není a ženský mají své možnosti jak to zakrýt.
Uvedu příklad můj vlastní. Když byla Klárka malinký miminko tak mi zemřel strejda. Já řekla že na pohřeb půjdu, malá z toho rozum neměla protože jí byli dva měsíce a kousek....Moje matka mi neustále nadávala ať tam nechodím nebo aspoň po obřadu jedu domů. Jenže my jsme se odstěhovali moc daleko a já chtěla zbytek příbuzenstva prostě vidět. Máma se do mě pořád opírala jestli mi to přijde vhodný na smutečním obědě kojit malou před ostatníma...
No přišel její čas, já si malou vzala na ruku tak jak jsem seděla na židli, hodila si přez rameno deku, malou šoupla pod deku a až tam jsem vytáhla halenku a rozepla podprsenku....pak jsem šla malou přebalit (už jsem byla zase zpět oblečená, a matka která seděla celou dobu naproti mě a občas semnou prohodila pár slov mi říká...ty jí ani nenakrmíš před přebalením...tak jsem se zasmála a řekla jsem jí že jsem jí právě dokrmila a že ona to ani nepostřehla a to sedí naproti mě..tak jestli si myslí že to pohoršuje zbytek příbuzenstva který sedí na opačném konci stolu.....
Prostě když je to tak, že je to opravdu nezbytná nutnost dítě nakrmit tak bych ho nakrmila kdekoliv (kromě veřejných WC apod.)
Odpovědět