6.10.2010 9:49:12 koxtry
Sušení látkovek na koupelnovém radiátorku
Ahoj všem,
prosím zkušenější o radu.
Čekám třetí mimi a ráda bych ho balila do bavlnky. Mám pro začátek docela slušnou zásobu klasických čtvercovek po starších dětech, tak k nim dopořídím nějaké svrchňáčky + vkládačky a pár kousků All in one a uvidíme.
Pak, až bude dítko pohyblivější, bych chtěla najet na All in one, a tady vyvstává jádro pudla. Nemáme kde sušit. Běžný sušák je v permanenci už teď denně a plně obsazen, druhý bychom jen těžko vtěsnali, lodžii nemáme, na sušičku není místo (resp. by bylo, ale musela bych koupit i novou pračku, což mi přijde blbost, když ta stará ještě funguje)a sušit ve společné sušárně je o průšvih - krade se všude... Takže jako jediná možnost mi z toho vychází koupelnový radiátorek na sušení ručníků - sice ho ještě nemáme, ale místo na něj je a nebyl by problém ho pořídit.
Čtvercovky na něm v poho usuším, ale s těmi All in one si nejsem jistá. Máte s tím někdo zkušenosti? Neškodí to plínám? Díky za rady, příp. i tipy na vhodné svrchňáky ke klasickým čtvercovkám. Starší děti nosily takové ty české klasiky za 100,-, což byla hrůza, protože jim to pořád všude lezlo, nedrželo kolem nožiček a sucháče byly za chvíli v háji...
Díky moc všem, kdo přispějou
Odpovědět