Ahojik snažíme se s přítelem už přez 2roky a pořád nic!Příteli je 33 a mě je 22!Ja vim, že jsem celkem mlada a pořád to od každýho slyším!Proč to řeším když jsem tak mladá!!Ten první rok jsem to nějak neřešila, ale čim je to delší doba tím je mi hůř!Přítel byl na vyšetření amá slabší spermie!Už jsem si myslela, že by to mohlo vyjít, protože asi 2tydny mě bolí podbřišek točí se mi hlava a je mi někdy špatně a taky mě bolí prsa, ale psa mě bolela i před MS, MS jsem měla dostat 2.10 a dnes se mi objevila, sice slaba, ale nevim asi to zase neklaplo!Testy jsem si dělala a první měl // druhá čárka byla slaboučká tak jsem si testy dělala ještě 2x a jen /.Jsem z toho uplně špatná!Jsem spíš pro alternativní medicínu, ale po tomhle už nevěřím!!!!Už mě to vážně nebaví!A přemýšlím o umělém oplodnění, protože každá kolem mě je těhotná jen já ne!Máte někdo zkušenosti s umělým oplodněním?Jaké vyšetření se před tím dělá?Kolik to stojía za jak dlouho otěhotněli?Dík Jejula
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.