7.10.2010 13:28:10 NL
Re: Jak se vám rodilo ve Vrchlabí?
Tak přesně podobný problém řeším teď i já. Termín mám na začátku prosince a v té době bych měla bydlet nazpět v Praze a taky přemýšlím nad tím jak to udělám. U mě je to však komplikované tím, že v Praze budeme od půlky listopadu a já se děsím toho, abych neporodila předčasně. U první dcerky se mi to stalo z neznámých příčin ve 34. týdnu, zrovna jsme se stěhovali, tak jsem skončila v Podolí, vše naštěstí dobře dopadlo. Teď se do toho opět stěhujeme a navíc mám problémy, mimčo má sice tentokrát asi správnou polohu, ale je hodně nízko, hlavičkou mi tlačí dost na spodek, mám hodně bolesti a tak přemýšlím i nad tím, zda pak porod nebude i rychlejší. První porod byl sekcí kvůli špatné poloze. Takže v podstatě pokud vše půjde dobře, tak druhý porod pokud bude přirozený budu mít sice jako prvorodička, kdy bych měla mít teoreticky času dost, ale nevím co s tím může udělat právě ta nízká poloha. Ach jo, tak doufám, že to vydržím do půlky listopadu než se přestěhujeme, pak si klidně zaplatím i to ubytování někde okolo porodnice. Jinak pokud se nsěco nepovede, tak už mám vytipované další porodnice po trase od Jižní Moravy do Prahy, kde bych případně skončila.
Odpovědět