14.10.2010 11:04:20 Kivík
Re: Jaký mobil vybrat?
Nokia xpressmusic 5530
fotka zde: http://www.hardwaresphere.com/wp-content/uploads/2009/06/nokia-xpressmusic-5530-touch-phone-500x375.jpg
Je to dotykovej telefon, ovládá se skvěle jak prstem tak i stylusem, je velmi kvalitní (někdo radil samsung nebo LG - tam bych pochybovala o kvalitě a ovládání taky nic moc), jako ostatní nokie se ovládá dobře, snadno jsem na všechno přišla, zamykání kláves je super řešené ( po straně), vejde se tam spoustu písniček a celkem dobře to hraje ( na mobil dost dobře řekla bych), má to takové vychytané funkce ( jako třeba ti zvoní mobil tak ho jen položíš displejem dolu a on přestane vyzvánět nahlas), dá se na něm pracovat jak svisle tak i vodorovně, fotky jsou z něj bezvadný a videa taktéž a je krásnej. jediný co nemá, tak nemá stopky (na to jsem přišla nedávno náhodou kdy se mi zrovna hodily
) ale jinak má asi všechno. Jo a už kolikrát mi upadnul i na dlaždice nebo tak a nikdy se mu nic nestalo (toho jsem se dost bála, dotykoku jsem předtím neměla). už ho mám rok a vypadá pořád jako novej, na displeji nemám žádnou fólii a vůbec není poškrábanej, nosím ho pořád v kapse a dost používám.Vřele doporučuju
Odpovědět