22.10.2010 9:27:13 janula8152
Re: Domácí robot-robotický vysavač-dotaz
Já mám roombu od i-robotu. Nedám na ni dopustit. Než jsem koupila, tak jsem si od kamarádky půjčila levnější od Gooddnes, ale ten byl na nic...takové robotické koště a ješt nic moc. Roomba vysaje i koberce i podlahy, dlažbu.... Nemusíš nastavovat čas vysávání, sama si pozná zda je už vysáté a najede zpátky do nabíječky, takže žádný dozor nepotřebuje. Zapínám většinou tam kde nejsem nebo když odcházíme z domu. Jen v kuchyni si občas pustím i pod nohy, když nestíhám a chystám třeba na nějakou oslavu. Jen pokud počítáš s robotickým vysavačem a budeš ještě kupovat nábytek, tak doporučuju pohlídat si cca 11cm od podlahy aby byla pod nábytkem mezera. Mě vysaje všude, kromě v ložnici pod postelí, tam mám malou mezeru. Super je že vysaje luxusně i pod sedačkou, tak když vytahuju hračky co tam děti nahází nejsou na nich žádné chuchvalce prachu!!! Jinak roombu si můžeš zdarma zapůjčit na vyzkoušení. Tady máš info a seznam prodejen http://www.irobot.cz/cz/web/zapujceni-robota-zdarma.html Jinak ten nejlevnější typ,který bych si dnes koupila místo drahého se vleze do 8 tisíc.
Odpovědět