25.10.2010 18:58:17 sally
Re: Pomalý hrnec - recepty
vařím v tom kdeco, podle normálního receptu, jen dávám mnohem méně vody.
Svíčkovou stylem že strčím hovězí, zeleninu, vařím těch 6-8 hodin, pak přidám smetanu (můžeš předem maso zatáhnout na pánvi, můžeš zeleninu nakonec mixovat a pasírovat, můžeš přidávat karamelizovaný cukr atd. - záleží na tom, jak moc se s tím hodláš patlat).
Rajskou - hovězí, rajský protlak, cukr, koření jak jsi zvyklá, uvařit, nakonec přidat kousek másla nebo smetany - obvykle dávám i trochu kečupu, páč z hrnce je to takové hnědé.
Znojemskou - hovězí, slaninu, okurky, cibuli, hořčici, koření - uvařím, hotovo.
Jediné na co fakt bacha je ta voda - dávám maximálně hrnek, spíš míň.
Odpovědět