Mně naštěstí nosila jídlo rodina, vždycky jsem se celou návštěvu cpala, jinak bych to nepřežila. V HK stravu zvlášť pro maminky po porodu nemají, takže poprvé jsem dostala španěláka v pepřené cibulové omáčce a zelný salát s octem tři hoďky po porodu a v podobném duchu to bylo i nadále, podruhé to nebylo o nic lepší. Ke svačině byl jeden suchý rohlík a k večeři v 17:00 hodin ks pečiva s pomazánkou a potom už nic, což je fakt málo. Jejich kafe i čaj mi chutnaly, budiž jim ke cti, že ještě roznášeli termosky s horkou vodou, když si chtěly mamky udělat kojicí čaj. Ale co byl vrchol, tak hned na příjmu několikrát hlásím alergii na kuře a první jídlo k snídani, kdy jsem umírala po celé noci hlady, jsem dostala kuřecí paštiku a rohlík. Když jsem to reklamovala, donesli mi ostrou křenovou pomazánku
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.