| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - jak co vyčistit

Praktické rady o flecích a skvrnách

Holky tak ty moje zlatíčka se nějak dostali k barvičkám. Netuší jak, páč jsou všechny nahoře na stěně u stropu...Prostě je 15cm flek na koberci, jsou od toho ponožky a je od toho Daníkovo tričko, když se pokoušeli po sobě uklidit ~j~ Koberec vyčistím vysavačem s tím driákem na to, ale jak to dostat z toho trička a ponožek? Z manžela vylezlo až teď že to s tím tričkem udělali... Oni ho schovali pod postýlku a já ho objevila ráno.. Už se hodinu odmáčí a furt to tam je... Takže máte nějaký tip krom žiraviny a sava? Je to bílé, ale má to okraje rukávků a límeček světle modrý...

Dotaz dvě: rtěnka versus zeď... Jak to dostat dolů aniž by mi to slezlo i s barvou? Je to vymalované před 3 měsícema... To samé pastelka verzus zeď...

Dotaz 3: Furt mám rez na wc, už mě to fakt prudí, páč to umývám jako debil furt dokola a ty fleky nechtějí jít dolů ničím... Máte nějaká nápad?
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Praktické rady o flecích a skvrnách Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 30.10.2010 10:41
*Re: praktické rady o flecích a skvrnác... Andrey 30.10.2010 11:7
*Re: Praktické rady o flecích a skvrnác... dlaždička 30.10.2010 13:14
*Re: Praktické rady o flecích a skvrnác... dlaždička 30.10.2010 13:17
*Re: Praktické rady o flecích a skvrnác... veru+3 3.11.2010 17:47

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.