| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : duben 2000

31.10.2010 12:30:08 Silva-Honzík

Re: Vasa

Ahojki Moni,je mi líto, že Terka marodí,já jsem raději před bacily nakoupila Preventan Junior, taky podzim a zimu snášíme hůře, teď jsme měli laryngitidu, noci bezesné, však to jistě znáš. Co se týče počasí,vítr je, ale je taky teplo oproti minulému týdnu, aspoň se mi to zdá~;).Podzimní prázdniny pomalu končí a dětem začne škola~g~,asi je to všude stejné,řeči typu-napiš mi mami omluvenku, bolí mě břicho, v krku, atd. ~t~,k tomu ty pubertální řeči,no co pak bude v 15~o~, že?
Jak vidím asi stavíte dům~R^ a práce jde krásně od ruky~R^~R^~R^~R^.Jinak také uvažujeme s mužem o koupě domu, ale ty splátky,které bychom museli platit by byly šílené~7~,navíc je pracovně dost vytížen~5~,navíc máme jen Honzulu a chtěli bychom ještě holčičku~t~.
A uklidním tě, určitě jen Hynek nezlobí, s Honzou je to to samé a věta mého milého bratra mě vždy dostane:"A bude hůře, sestřičko!!!" Máš pravdu začínající puberta, ale ve velkém~t~
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Silva-Honzík Silva-Honzík 31.10.2010 10:21
*Re: Silva-Honzík 2 31.10.2010 11:37
**Re: Vasa Silva-Honzík 31.10.2010 12:30
***Re: Vasa 2 2.11.2010 11:25

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.