12.11.2010 10:28:51 zerat
Vysavač - doporučte
Asi jsem to špatně začlenila, tak se předem omlouvám
NIcméně mě tlačí čas :-(
HOlky, návštěva na cestě, kuře v troubě a právě mi zřejmě zhořel 7 let starý vysavač Trino Eta
Manžel už je na cestě domů a prý si mám vybrat a koupit, co sama chci, jen nesmím po týdnu "brečet", že jsem blbě vybrala, protože nemá čas a bude muset byť doma pracovat...
Jenže já nevím jaký!
Byla jsem rozhodnutá před časem, že koupíme s hepa filtrem a nějaký s výkonem 2000W - zkrátka, aby měl dobrý tah, nestál úplně majlant(na to teď fakt nemáme) a ideálně, aby měl rotační kartáč (resp. abych na něj mohla třeba použít ten co mi tu zůstal od stávající Ety Trino. Jenže z hepa filtrů jsem dost rozpačitá - v létě jsem ho používala u mojí mamky a přišlo mi s ním zacházení příšerné, a to vyklepávání filtru úplně hrozné v příp. paneláku a nutnosti běhat při vysávání ke kontejneru, abych byt vůbec dovysávala. Je to běžné u všech????
Netušíte někdo, jak se umístily vysavače v D-testech? Děkuji mnohokrát za rychlé rady!
Vysavač musím opravdu koupit hned dnes, - máme doma papouška, který bordelí a tři bordeláře k tomu, za kterými je vždycky poznat, co kde jedli... Moooc děkuji
Odpovědět