Re: pekný deň
REUSKA nerobim v labaku ale mozem kuknut v pc v praci spravne hodnoty a ano byvaju aj v inych "jednotkach" ale to uz si si overila a Jajulka ti poradila...ja sa v tom nevyznam mne stitnu nikto nikdy nevysetroval maximalne prolaktin ktory bol aj o 100% vyssi ako mal liekmi to zrazili do normy a viac to nikoho netankovalo ci to nestupa spat...vies tu aby si si nastudovala vsetko a az naucena sla k mudrovi a dozadovala sa vsetkeho....nikto nic nevysvetli nepomoze...a to si teraz kydam do vlastneho hniezda....ale ano je to tak...nebudeme si tahat medove motuzy...a je to tak aj ked kvazi som bola protekcna nikto nechcel do nicoho "zavrtat" ze naco?a nemam hystercit a casu je dost....a teraz sa cudovali naco idem na ket ze 42 rokov!!! no reku lebo nemam to svedomie povedat vylejte ich do vylevky...boze ake nepochopitelne....ale skoda reci....
REUS len dufam ze ten pociatocny amok uz trochen opadol a nastava uz triezve realne uvazovanie....mne to vzdy aj den dva trva kym "vychladnem" a to nielen uz len koli IVF ale aj koli praci rodine a inym co ma este dokazu naserinkat
Odpovědět