Kouřila jsem pár let, za kuřáka se stále považuju, i když skoro nekouřím - když se dostanu pod tlak, je to první věc, která mě napadne. Tak proto, v hlavě jsem stále kuřák.
Nevím co mi dává a bere, prostě mi to chutnalo. Kontakty ne, drtivá většina mých kamarádů a známých byli a jsou nekuřáci. Vadí mi smrad. Měla jsem ideální váku při kouření, pak to nahradila jídlem a do ideálu daleko. Mám sklon k závislostem, takže jsem ráda, že kouření mám dobře pod kontrolou - jídlo už tolik ne Přestala jsem, když jsem otěhotněla poprvé (takže před více než 7 lety), an nikdy se k tomu už v takové míře nevrátila - dnes si dám tak 1-2 cigarety měsíčně.
Nebrala mi nikdy nic, jídlo mě stojí víc než cigarety. Možná nějakého kluka, vybírám si nekuřáky
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.