26.11.2010 21:25:52 sojka+07+09
Z čeho nasáváte sílu při podzimních plískanicích?
je to tu, venku bývá hnusně, děti pořád doma marodí. Tak mě moc zajímá, z čeho lidičky nasáváte energii takhle při podzimku.
Já vždycky myslím na jaro a na léto. Jaký to bylo, když jsme celá rodina vyrazili na kola na Šumavě, sluníčko svítilo skrze smrky v pohádkovým lese, kde si člověk přestavoval za každým stromem skřítka nebo vílu. Jak jsme byli na podzim v Třeboni, všechny svoje blízký jsem měla s sebou a seděli jsme před hotelem Regent pili kafe a děti řádily na louce před námi. Na kole jsme projížděli pohádkovým krajem, listí už zlátlo a sluníčko svítilo na orosený pavučiny. Teď se těším na vánoce, jak postavíme ten stromeček, jak se budou děti těšit z dárků, jak pojedem sáňkovat a jak bude svítit stromek na Staromáku. Budu mít plno vánočních večírků a s kamarádkama si užiju při pečení vánočního cukroví. Celá rodina se sejdeme a budeme koukat na pohádky- doufám,že budou dávat nějakou pěknou.A potom nastane jaro a uděláme si piknik někde v Řevnicích u křížové cesty, ve městě rozkvetou sakury a na zahradě nám všude pokvete zlatý déšť. Zase se s babičkou pohádáme, co kam zasadíme
a s dědečkem se pohádáme co za haraburdí vyhodíme
. V létě pojedeme na Šumavu a na Mazurský jezera do Polska a doufám, že vyjde nějaký to moře. Ale hlavně se těším na voňavej les někde u Lipna.
Co vy ? Na co se těšíte, když vám onemocní děti, venku je hnusně a vám už je doma ouvej ?
Odpovědět