Odmítání mléka a kašičky v 8 měsících
Dobrý den,
syn od mala odmítal UM mléka různých značek, to mi ani nevadilo, protože jsem s kojením neměla problémy, co se týče dostatku mléka atd. Pak jsem chtěla najet na kašičku, ale strašně ho z toho natahovalo a plakal, zkoušela jsem různé značky, příchutě, i bez, mléčné i nemléčné, pořád to samé. Nakonec jsem začala přikrmovat zeleninou, pak ještě úspěšněji s masem, ovocné přesnídávky také sní bez problémů, kupované i domácí, jen stále kašičku odmítá. Ale pláče u toho tak nešťastně, ne vztekle, jako kdyby ho krmení bolelo a úplně prosícně na mě kouká, ať už toho nechám. Natahuje ho, třepe... Ani nemléčnou s mým mlíkem mateřským nechce. Zkouším to cca co 2,3 týdny po 3 dny za sebou, asi od cca 4,5 měsíců až do teď, 8 měsíců. Myslíte si, že se na kaše mám vykašlat? čím to může být? doktorka to neřeší, na noc dávám zeleninu + kojení. Navíc se mu při jezení kaše (vtlačím mu tak 3 lžičky) vyhodí kolem pusy pár červených pupínků, jakoby potničů, není to nějaká alergie? Ale že by tak rychle? Za den to zmizí. Za odpovědi a rady děkuji.
Odpovědět