Ahojte holky,
Iri,neboj holky za nama prijdou.Oslov i nejakou kamaradku od vas,at nas navstivi.Ty mi ted odjedes a ja tady budu trpet samomluvou.
Vas plan na dnesni den zni uzasne.Musite tam byt opravdu dobra parta a tak to ma byt.
Manza chodi s tchyni na houby,ale ja jsem nikdy na houbach nebyla a ani zadnou nepoznam,tak nevim,co sbiraji.
Donesou vzdy plne tasky a s vajicky chutnaji uzasne.
Dimi mel jedno obdobi,kdy chodil pravidelne na zajice,ale letos ma rybareni.Vim,ze v CR porad mluvi o nejakych ptacich,ktere u nas poletuji a nikdo si jich nevsima,za to v GR je strileji a zeprej mnamka.
Vy jedete do CR autem?Jak se ma Gugu?Moc ji pozdravuj a rekni ji,at obcas nakoukne a pisne jak se maji atd.
Iri,podle tvych slov v poslednich prispevcich jsem pochopila,ze se tvuj zivot na Krete o hodne zmenil k lepsimu a je ti tam lip.Moc ti to preji.
Minule jsem cetla ostrovanku a prispivala tam nejaka holcina,ktera se pristehovala na Kretu (nevim kam) za pritelem,tak zkus mrknout,treba je tam nekde blizko a je dalsi adeptkou do vaseho clubu.
Katy,vubec ti nezavidim tvou situaci.Mas muj velky obdiv,jak to zvladas.Ja bych to nedala.Vim,ze pro Jirika chces to nejlepsi,ale ja si nedokazi predstavit,ze bych mela jednoho z deti daleko od sebe.Co planujete na vanoce?
Tak a ted neco o me
Jmenuji se Romana je mi 33
a bydlime na Chalkidiki.Mam dve deti Antonis 6let,letos zacal chodit do prvni tridy a Chrysanthy 1.5roku.Ze skoly jsem mela trochu strach,ale zvladame ji vyborne.S porovnanim s prvni tridou ceske skoly,kterou loni navstevoval muj synovec a neter mi prijde,ze se nijak nelisi.Iri mi psala,ze u vas je tomu trochu jinak.Nevim,jestli si maminka,kterou vzpominala.Ale 4deti tomu odpovidaji.Taky bych chtela 4deti,ale musim si trosku pohnout protoze roky ubihaji.
S manzelem jsme spolu 10let a jsem tady celkem spokojena,vsude se neco najde,ale ja se snazim vzdy hledat jen to dobre,protoze jinak to nejde.Ze zacatku to pro me bylo hodne tezke,ale postupem casu jsem si zvykla a uz bych nemenila.
Napis mi i ty par radku,rada bych sse podelila i s jinou ceskou maminkou o zazitky z recke skoly atd.