nevím podle čeho se to řídí jestli doktor jezdí nebo nejezdí. Dětská u které jsou děti registrované mi právě řekla (když jsem se tam přišla coby těhule zeptat co a jak pak s miminkem - jestli můžeme k ní), že až přijedu z nemocnice ať jí zavolám, že dorazí k nám domů "převzít miminko do lékařské péče". A přijela - k prvnímu i k druhému. A dala mi svůj mobil, kdyby něco, že se na ni můžu SMS obrátit kdykoli. Využila jsem to jednou u dcery když coby měsíční miminko "projektilově zvracela" (tj. vrhla mlíko přes půl obýváku), bála jsem se že má otravu nebo něco, a byla neděle večer. Přijela, zkoukla, naučila mě ji polohovat, pak mi sama ještě psala zprávu s dotazem jestli už je to lepší. A jednou jsem s ní telefonicky konzultovala co dělat při úraze (jeli jsme pak na pohotovost, ale tu první pomoc). Poradila.
Dneska jsem byla s dcerou 5r u ní v ordinaci, bylo mi jasné že musela chytit angínu od brášky. No, vyseděly jsme tam důlek (2,5h), ale prostě bylo plno, a miminka brala přednostně. Dcera byla v horečce, až se mi z toho pozvracela, ale prostě co se dá dělat, nikdo jiný než dr. mi antibiotika nepředepíše, tak jsme si počkaly (v podstatě už ani neměla ordinovat, má do 10:30 a vzala nás v 11:15). Tím že je dobrá tak toho má hodně. Ale zdraví nás jmény, má přehled co dětem bylo atp.... taky ji obdivuju, mít toho tolik bych nezvládla.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.