3.12.2010 9:02:36 Lída+2
Re: Jak zvládáte pracovní týden s dětmi?
Máš to složitý........
Ale první co vypouštím já je žehlení(vyžehlím těch pár kousků při šití patchwiorku)...praní(hodím to tam večer a pověsím až kluci spí nebo to věší manžel)....úklid(1x týdně společně....kaýdý den fakt néééé, není na to energie)....pak vaření(v týdnu vůbec není komu, scházej se mi dom jak ....).....vymyslím jídla co mě nepotřebují. A nemusím vařit v pátek odpoledne.
Dám něco zapíct..nastavím troubu aby se vypla....a ten čas věnuju dětem.
Jinak to mám jednoduší,....jsem v práci od 5:15 do 14h....někdy ani to ne...v pátek buť vůbec nebo do 13h.
Děti jsou samostatný..takže snídani zvládaj sami...vzbudí manžela než se nasnídaj dodá jim svačiny(nemají rádi, když jsou udělaný večer a celou dobu v ledničce)A sami odkráčí do školy....někdy je manžel doveze.....,ale to je vyjimka.
po odpolednách mají kroužky....v sobotu závody,ale už měsíc užíváme středa, čtvrtek, pátek jen pro nás.
včera teda doma nebyli děti...odjeli do bazénu s orientákem. Sponzorský dar....2h v lázeňském bazénu voda29C
Ale už dávno se nenervuju. prostě to nestihnu tak to nestihnu. Když to hoří...udělám to.....ale rostě vysávat denně nebo stírat nebudu! Kluci nejsou miminka co lezou po zemi.....a všechno jedí.....
To si radši sednu ke stroji a něco ušiju
Odpovědět