7.12.2010 20:37:11 Nikatin
Nutrilon HA vs obyčejný Nutrilon
Potřebuju trochu poradit, nebo si to spíš ujasnit. 11 měsíční syn už není měsíc kojený, odstavil se postupně tak nějak sám, Nutrilon mu chutná a mě už pak nechtěl. První dcera má nějaké potvrzené potravinové alergie, od 3 do 6 let měla nesnášenlivost BKM, dnes už je to celkem pryč, ale občas se ještě po nějakém jídle vyrážka objeví, musíme to stále hlídat. Proto jsem u syna automaticky zařadila Nutrilon HA, abych předešla případným potížím. Syn naštěstí zatím na žádnou potravinu nereaguje. Bohužel ty dispozice má taky , proto jsem s jídlem velmi opatrná. I očkování jsem zvolila jinak než je ovyklé, TBC jsem mu nedala zatím vůbec, Hexu měl jen tu první, tenkrát se mu objevil lehký ekzém, tak jsem ji už nedala a má očkování rozložené a jedu pomalu a opatrně.
Dnes jsem se u našeho dr. ptala, jestli je dávání HA mléka k něčemu nebo můžu dávat i obyčejný Nutrilon. On mi na to řekl, že je HA mléko stejně na nic, že se pomalu přestává vyrábět, protože na případné alergie se stejně musí pak dávat speciální mléko, takže můžu klidně dávat obyčejný
Když ale tenkrát u dcery začali její potíže, tak mi tvrdil, že je dobře že jsem dávala HA mléko, že by na tom jinak byla mnohem hůř a začalo by to dřív.
Tak teď nevím. Jak to je? Je mu HA mléko k něčemu nebo je to jedno. Potíže žádné nemá, jen tu případnou dispozici
Odpovědět