8.12.2010 7:43:07 kili
Re: homeopat čí alergolog - pokračování
Neuvádíte věk svého dítka, nicméně pokud rok užívá
rok Ventolin a Ecobec, ordinovaný alergologem, pak mi moc nejde do hlavy sdělení, že nemá asthma.
Krom dávivého kašle nezmiňujete dušnost, kdežto únavu, nechutenstřví a zvýšené teploty. To nejsou zrovna typické příznaky pro asthma, zato jsou to příznaky varovné obecně. Jste v péči PLDD a spec. ambul. alergologické. Ta prní je tou, kam máte jít prvně při daných potížích. Dávivý kašel, nechutenství, únava a subfebrilie jistě mohou být pádným důvodem, pro který bude doporučeno vyšetření za hospitalisace. Nevíte, co říci alergologovi při kontrolním vyšetření, rada je snadná : lékaři, kterému důvěřujete, sdělíte vše, co víte. K lékaři, kterému nedůvěřujete, přece nechodíte. Zkoušení homeopatickou terapii na děcku s průduškovým asthmatem je pro mne nepochopitelné, na zkoušení jsou laboratorní živočichové.
Homeopatická péče o nemocné děti je nesmyslný hazard s jejich zdravím a zbytečné utrácení peněz.
A jak jsem na jiném místě psal :
1) Homeopat (pokud jde o nekonečně nízké koncentrace nějakých látek) nijak nevadí klasické léčbě, pokud ji neupravuje
2) indikace homeopatik lékařem je non lege artis, homeopatie není ani lékařským oborem, ani uznanou léčebnou medicínskou metodou
3) homeopat není právně odpovědný za své léčitelské pokusy
Odpovědět