17.12.2010 23:32:41 Teraza Horáková
Re: Farmář hledá ženu
to jsem se ale úplně ztratila, byl tam na začátku nějaký oplácaný chlap... pak.... oslňující dáma
)) boha jeho... na statku ve flitrech nebo co to měla...vylezeš takhle na zahradu?
a do toho ta bába... ale ta bába, byla jediná reálná. Takhle to fungovalo a funguje.... nikdo nejí dokud nepřijde táta ke stolu a bába hledá hospodyni za sebe.... a táta dostává nej kus masa (to je tak o 100-50 let zpátky).... fakt jo, to jsem viděla na vlastní bulvy.
ps A NEPOCHOPILA jsem ani tu českou, chápu, že Bára asi má málo příležitosti, - ona práce se s profesí nemíchá, ale tak úplně jí to nebaštím, Petr je Andersen jak vyšitej, i chytrý holky mu to žraly a Michal hledá ideál (a sám tedy žádný není)...
rychle hotová s hodnocením, co? Asi se pletu, viděla jsem dva díly, stačilo, vůbec nechápu.... jestli ti lidé dostanou peníze, možnost zviditelnit se, nebo k tomu vede jiná motivace, zájezd? Asi vypadám vadně, že všechno jako prospěchářsky, ale...... to bych musela být fakt zoufalá, abych chtěla u namlouvání kamery nebo dobrodruh.
Odpovědět