Ahoj lindo, my tam chodíme vařit poměrně rádi oba, takže se takhle obdarováváme (když jsou peníze). Máme rádi českou kuchni V. Friče a vařit S Pohlereichem jsme byli francouzskou.
On se chová naprosto jinak, došli jsme k závěru, že to, co se děje v TV je trochu divadlo a trochu realita a to v tom směru, že pokud jsi sledovala pořad "Na nože", co tam bylo za blby.. namistrovaný, vcelku se nedivím, že je to v kuchyních samý "vůl a on se chová, jak se chová.
Tady to probíhá tak, že tě prostě přivítají, všichni se představíte křestním jménem (někdy až v průběhu), on vaří jídlo, předvádí to, vysvětluje co jak a proč dělá, pak totéž jídlo vaříte Vy, oni chodí kolem stolu, ochutnávají, radí, pomáhají. Pokud se jídel vaří mnoho, vlastně to probíhá průběžně. Můžete si dát víno, pivo, vodu, co hrdlo ráčí. Pak se všechno prostě sní
))
Můžeš se na cokoliv ptát, my jsme se naučili pár dobrých jídel, která rádi vaříme a opravdu to byl velmi příjemný zážitek (dost z toho bolí nohy
) takže dobré boty doporučuji, na podpatcích by to bylo protivné. Zpravidla tam jezdí vařit amatéři, takže ani toho, že by tam člověk byl za nějakého hlupáka není třeba se bát.
Užijte si to, pokud máš dotazy, zde nebo mejlík.