Re: Přiznejte barvu - přemýšlíte někdy, jaké by to bylo bez dětí?
Děti jsem chtěla vždycky, od 25-ti let šíleně tikali biologické hodiny, měla jsem depku, že jsem sama, pak jsem se v 27 letech vdala a bylo to na tyčku, asi 3 roky jsme byli na rozvod, pak si to nějak sedlo, takže první se narodil v mých 32 letech, za chvíli potom další, třetí se narodí v mých 36 letech. Takže peripetie. Hodně mi teď leze na mysl nějaký horoskop, který jsem si kdysi přečetla, kde se psalo, že žena ve znamení ryb bude muset v mládí hodně pracovat, aby se uživila, takže i když na horoskopy nevěřím, tak tohle sedí jak pr... na hrnec. No snad to dáme. Nejvíc mně děsí ta státní politika, kdy jako bývalá OSVČ nemám nárok na výběr varianty a ta čtyřletá je v naší situaci silně likvidační. Budeme muset dělat ty čachry s volbou manžela a teda fakt nechápu, proč s tím dělají takové obstrukce.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.