31.12.2010 12:15:58 Hehu+Cipísek
Re: Šťastný Nový rok
ahoooj Míšo :)
Vánoce byly pěkný, ovšem né až taková bomba, jak jsem si představovala :))))) pro Kubína to byl den jako každej jinej - příští rok už bude lepší :) 24 a 25 s náma navíc byli naši, takže o to to bylo horší... :( nutně s náma museli bejt - táta nespolečenskej a mamka po operaci čelisti, takže fakt super... jsem zas nedělala nic jinýho než okolo nich a jakuba skákala, i když už se obsluhovali daleko víc, než při předchozích návštěvách... jako nebylo to s nima špatný, to né... ale kdyby jsme byli jen my, tak by to bylo hezčí a intimnější... no a 27 tu byla celá M rodina a to bylo super! oni jsou to, co mě chybí u našich - celej den se sedí, klábosí, vůbec se nepouští televize, lehce se popíjí, o Kubína se prali :))) no hezký moc! navíc jsou v celku nenáročný a chválí mi všechno, co jim naservíruju...
Silvouš trávíme klasicky s dítětem... hlídání nemáme, takže domácí pohoda a o půl noci ho předpokládám budeme uklidňovat, bže ho to jistojistě vzbudí... včera tu jen houkal alarm auta a vzbudilo ho to... :(
co vy?
Odpovědět