Re: Látkové pleny - praktické rady pro začátečníka
Walerie, když už jde o výbavičku jako takovou, mě osobně taky nejvíc vyhovujou plíny narovno, konkrétně mám bambusové vícevrstvé Anavy (anavy.cz) do flísových kalhotek z téhož zdroje.
Původně jsem ale měla celou výbavičku z Baby Lucy Bambusek (na to jak dlouho schnou moc nesajou a mohré byly hned), když z nich prtě vyrostlo, přešla jsem na vícevrstvé Popolini (levné, jednoduché, ale teď už taky nestačí). Na noc jsem měla nějakou plínu a vycpávala ji Baby Idea bambusovým prefoldem (skvělá věc, bude se ti taky hodit) a Baby Idea Bamboo Hour vkládačkami (taky prima na zvýšení savosti třeba denní plínky). Na parádu jsme měly Bitti d´lish Snap In One (krásné, ale moc nízké a úzké a brzy z nich malá vyrostla, dost protékaly a málo sály, ale byly opravdu štíhlé). Vícevrstvé plínky mám ráda protože jsou jednoduché, štíhlé, dělají malý zadeček. Dřív jsem používala hodně vlňáčky, teď jsem se zamilovala do flísáků-rychle schnou a snadno se udržujou. Tož tak. Jinak pro začátek je určitě prima pořídit nějaké hodně savé čtvercové pleny (kikko lux eco) a dávat je buď do novoskladu nebo narovno. Je to levné, jednoduché a rychle to schne. A pak uvidíš a můžeš ladit výbavičku
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.