Plně chápu, měla jsem to podobně Navíc práce mě přišla naprosto beze smyslu, hlavně když to porovnám s tím, že vychovávat dítě mi příjde velice smysluplné. Trvalo skoro půl roku, než jsem si zvykla. Já nastupovala na podzim, takže ještě pak ta tma a zima...brrrr. Ale zvykla jsem si a ty si taky zvykneš. Ale je to hloupý období a kdo to nezažil (chlapi) to těžko pochopí.
Snaž se pořád hledat a připomínat dobrý stránky. Nejvíc jsem si užívala ten pocit, že mám na účtě zas nějaké peníze. A pak, že mi s rozvíjením dítěte (zpívání, stříhání, lepení,...) někdo pomůže a není to jen na mě. Mě ty výtvarný věci moc nebaví a dělala jsem to jen aby se syn zabavil a něco se naučil.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.