Tak já je prodám na ebay, ale děti do nich bez jejich souhlasu navlíkat nebudu, slibuju tu přede všemi jako matka jasná .
Náhodou ona to byla fakt pecka, protože byly nejen plísňové, ale různobarevné, prostě v té plísni byly takové pastelové skvrny různých barev, které přecházely plynule jedna v druhou - jestli si to teda moc neidealizuju , ale fakt to bylo neotřelé, druhé takové jsem na nikom neviděla. A pak jsem získala další super vychytávku, plísňáče na knoflíčky, nahoře s takovým tím zvýšeným pasem, co se dal ohrnout a zevnitř byl bílo-červeně pruhovaný - no bomba. A do třetice jsem měla brčálově zelené plísňáče . Je to vůbec možné, že jsem byla tak in? Ale to jsem byla na druhém stupni, no...ne v kočárku .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.