Re: Je možné být zaregistrovaná k porodu ve dvou porodnicích?
V jakém zákoně nevím, ale brzy zjistím. Mám to od kamarádky lékařky, se kterou jsem řešila registrace a spol, věřím jí naprosto a uvidím se s ní znovu asi za čtrnáct dní, tak to sem pak dám. Doktorka ti tam právě proto napsala 3.
To, co si máš nechat napsat je, že při otevření na 4 odmítáme přijmout atd., ale je fakt, že když to bude šikulka jako ta tvoje a bude tvrdit, že to jsou tři, tak to úplně přesně nevím, jak se bránit, napadá mě asi jen nechat se vyšetřit PA před odjezdem (zpráva), nechat se vyšetřit doktorem ze sanitky (zase písemně).
Potřebuješ asi na to mít u sebe doprovod, sama to těžko dáš. Kamarádka radí videokameru.
Fakt je, že pokud by u toho, když říkala, že čtyři byl byl muž s kamerou, asi by se jí tak lehko nelhalo, i když je to celkem divoká představa.
Většinou chce asi ženská rodit hlavně v klidu a podobná vzrůša by si radši ušetřila. Jenže ta jejich registrace, jak jsi sama zažila, tě stejně před vzrůšem neochrání, když už z nějakého důvodu do té porodny chceš nebo musíš.
Mě teď moje PA do porodny posílá, bo se bojí, takže tam budu muset. Pojedu do Neratek, tam registrace nechtějí, kdyby mě náhodou nechtěli vzít, budu mít v autě matraci a prostě tam slehnu na recepci, to je taky součást porodnice, a kdyby něco, zavolám policajta nebo hasiče, v jejich přítomnosti, jak tu už bylo řečeno, je porod bezpečný a vždy dobře dopadne.
Odpovědět