22.1.2011 20:09:19 pavla12345
Očkování psa a výrok: Každý má právo se splést
6 let chodíme se všemi zvířaty na jednu kliniku, oba veti skvělí, ochotní, nikdy žádný problém. Až dnes. Před měsícem byla fena očkovaná proti vzteklině a odčervená (vše zapsáno v průkazu i v kartě u veta), na očkování proti kašli jsme si měli přijít později, aby neměla 2 vakcíny najednou. Od včerejška na mě leze chřipka, tak jsem k vetovi vyslala manžela. Přijel s tím, že fena dostala tablety na odčervení, nějaké 2 injekce a proti kašli se má přijít naočkovat za týden. A že vet byl v terénu a byla tam jen nějaká slečna. Prohlídla jsem průkaz a nechápala, tak jsem tam volala. Vet o ničem nevěděl a chtěl, abych zavolala za chvilku, že to zjistí. Pak si mě vzala slečna (není to sestřička, ale prý dr.) a řekla, že skutečně odčervila a naočkovala znovu vzteklinu, protože pán to tak chtěl
Na to samozřejmě manžel vystartoval, chtěl k telefonu veta, padl tam i argument, že každý se někdy splete. Nakonec vet přijel k nám, feně dal ňufnout nějakou vakcínu, která se může kombinovat s očkováním, omluvil se, vrátil peníze. Jsem ráda, že to tak dopadlo, zvířat máme povícero a vztahy s vety byly vždycky vřelé.
Mně ale leží v hlavě ten argument, že každý se může splést.
Odpovědět