29.1.2011 10:07:25 *Hanka* & Lucinka
Re: Navařily jste si před porodem do zásoby?
Ne, ale já měla první miminko, přítel je kuchař, takže když byl doma, vařil on, do toho občas přinesla kastrůlek maminka, tak když byl v práci jsem měla kvalitní stravu i já
Ale chápu tě (nechápu některé ošklivé reakce
) V tvém případě bych si určitě něco uvařila, protože nevíš jak se budeš cítit... takový silný vývar, který vyklopíš do hrnce, naředíš vodou, přidáš mraženou zeleninu a nudle se bude hodit
Stejně tak rajská, kuře na paprice, ke kterým dovaříš jen těstoviny....
asi bych toho neměla moc ale třeba 5 nouzovek určitě (já mám běžně pro případ že se zdržíme někde venku 1-2 jídla)
Jídlo z místní jídelny bych nemrazila, ale před porodem vyzkoušela jestli je poživatelné (nebo se někoho zeptala). Přijde mi zbytečné mrazit jídlo z jídelny, to můžeš mít po porodu i čerstvé. Pokud je to někde blízko, třeba by ti ho přinesli (to bych měla zjištěné před porodem) nebo to zvládneš v rámci procházky, zjisti si jaký je přístup pro kočárek.
No a když to zrovna v některý den nezvládneš (nepůjdete ven), tak právě budeš mít těch pár zásob na mrazáku
Ač jsem to nikdy nezažila, úplně chápu, že to řešíš - 4 děti, sekce - nevidím jediný důvod proč stát hned od začátku u plotny - uřetření čas je jestě vhodnější věnovat vlastnímu odpočinku, věnování se miminku případně dětem, které jistě budou tvou pozornost také potřebovat.
Odpovědět