29.1.2011 12:59:20 Lůca+2
Jak se sundavají fixní rovnátka?
Ahoj...mám rovnátka už 11měsíců, ještě dalších devět mít budu...ale už teď přemýšlím nad tím, jak mi doktorka ty rovnátka bude sundavat? Mám samozřejmě svou představu, ale můžete mi to napsat vy, které to už zažily? A dál, zkazily se vám při rovnátkách zuby? Já z toho mám dost strach, doma mám kartáčkovou výzbroj, vykoupila jsem celý Sebamed, čistím často a poctivě, ale přece jen, úplně všude se s kartáčkem nedostanu a ty místa - především dole na stěsnaných zubech - začínají měnit barvu, žloutnout...to nechci
šla jsem do rovnátek s bílými zdravými zuby, nechci je mít žluté nebo s kazem...jak vypadá ošetření po sundání? Nepřebrousí-nepřeleští doktorka nějak tu sklovinu? Nebude pod zámečky jiná barva než okolo nich? A ještě mám dotaz, dali vám ten drátek ze zadu? Kdy? Okamžitě? A nosíte poctivě ten průhledný blbinec - nevím, jak tomu říkat - co se má nosit po rovnátkách na noc? Za jak dlouho po rovnátkách jste ho dostaly?
Všem díky za odpovědi nebo jakékoliv zkušenosti s rovnátkama, k doktorce jdu až za měsíc a ani tak jí nechci hodinu zpovídat....tak dík
Odpovědět