Melichovy přípravny? To jsem ještě neslyšela, přibliž, hořím zvědavostí! Já si na Tábor nemohu stěžovat, mám dobré vzpomínky, až na to že v roce 2005 jsem byla exot když jsem chtěla epidurál a ne celkovou, epidurál mi pak moc nesedl a měla jsem bolesti, sestra co mě vezla ze sálu byla dost rozhozená z toho že jsem vzhůru a ne v limbu, protože prý nikoho takového ještě v péči po operaci neměla.. Po sekci se mi zcela rozhodila imunita a bojovala jsems tím ak víc než rok. Nevímco bylo špatně, dost možná že operace za to nemohla. No ale prostě 500 porodů ročně... Zato velmi ochotný personál, milý přístup, opravdu fajn (až na vyjímku), splnili mi s úsměvem vše na co jsem si ve své rozmařilosti vzpoměla. Přirozený porod bych tam střihla hned.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.