8.2.2011 17:00:28 Jaana2
Re: Včerejší Hydepark-"Vládnou nám většinou psychopati "
jen k tomu zbytečnému plýtvání v medicíně - ono za to kolikrát můžou i konkrétní dr. Ale to není až tak problém jednotlivců, jak celé "západní" medicíny, kde každý dr vidí jen ten svůj kousíček lidského těla a nedochází ( nebo ho to nezajímá?) mu souvislosti, jak je vůbec lidské tělo nastavené + spojené s myslí. Proto se spousta lidí obrací k alternativní / celostní medicíně. Možná by bylo zajímavé, kdyby někdo spočítal, KOLIK peněz jsou lidé ochotni nebo nuceni utratit jen proto, že klasická medicína si s nimi neví třeba rady a přehazuje si je jak horký brambor od jednoho dr k druhému, neupozorní třeba na souvislosti, léčí následky, ale ne příčinu
Jinak k těk různým představitelům - nevím jak jinde, ale třeba mě přijde, že miji nadřízení jsou normální, výšenadřízení jsou rovněž normální a nadřízení, se kterými již do styku nepřicházím se mi rovněž zdají vcelku normální. Že to tak nemusí být všude samo připouštím.
V politice to procento nekvalitních vlastností bude jistě daleko vyšší. Ale třeba teĎ mám nového primátora, který je fakt slušný člověk a taknějak doufáme ( jako město), že by to u nás mohlo být ok
Odpovědět