10.2.2011 10:20:51 hanýžka
Re: Co je potřeba zařídit pro vyplácení mateřské ve Švýcarsku?
Děkuju moc za cenné rady. Předevčírem jsem byla na prohlídce u doktora a on mě nechal doma na 100 procent, takže jsem hned informovala šéfa, že do půlky března určitě nedojdu. Protože mi nezvedal opět telefon, tak jsem mu poslala jen sms a včera poštou jsem poslala papír od doktora. Večer mi volala moje kolegyně, že šéf s ní mluvil asi hodinu po telefonu a neměl na mě dobrýho slova...jak jsem vždycky špatně pracovala a jak jsem ho jen využila kvůli pracovnímu povolení...že jsem typický auslender.... Zajímavý, že na to přišel až v momentě, kdy jsem těhotná a předtím jsem pro něj dělala 1,5 roku bez jakýchkoliv problémů, dokonce jsem jezdila uklízet jeho vlastní privátní dům, co má v Německu...
No a nechal se slyšet, že jedná s právníkem, aby mi mohl dát okamžitou výpověď. Mazec. Kolegyně říkala, že hledá momentálně cokoliv, aby se mě zbavil. Tak jsem zvědavá, co příjde teď. Moje nervy jsou docela na dranc i když si myslím, potom co jsem nastudovala v těch zákonech na netu, že nemá žádnou šanci....Jsem zvědavá, jak to všechno nakonec dopadne.
Odpovědět