17.2.2011 18:16:58 Termix
Re: Odstranění nosní mandle - chirurgický x laserový způsob
Moje dcera byla zrovna před měsícem. Bylo to docela akutní, a proto ji vzali do týdne. Operovali v Krči. Zákrok trval chvilku, přišli jsme ráno a v 6 večer jsme už byli doma. V Krči jsme platili nastandart 1500 za nějaký šetrnější způsob, respektve snad nějaké lepší nástroje, přiznám, že teď si to přesně nepamatuju.
Zvažovala jsem původně ten laser v Modřanech, jenže nakonec jsem se rozhodla že ne. Důvod byl takový. Řekli mi, že dítě bude pod narkózou, ale nechtěli ji dopředu ani jednou vidět, nechtěli žádné předoperační vyšetření, mně to přišlo docela divné. V Krči byla samozřejmě také pod narkózou, ale předoperační měla standartní.
V Krči mi řekli, že pokud by měla akutní rýmu, museli by ji přeléčit, což mi přijde normální, přeci jen by pak hrozilo zanesení infekce, v Modřanech jim rýma prý vůbec nevadí.
Já jsem osobně z Modřan neměla dobrý pocit po telefonu, a protože jsme dostali v Krči ten termín takhle rychle, v Modřanech bychom teprve přišli na řadu koncem února, tak nebylo co řešit.
A samozřejmě ten cenový rozdíl. V Modřanech to teď stojí 5000 Kč.
Mmch v Krči jsme byli neuvěřitelně spokojení, měli jsme hrozně milou sestřičku, i pan doktor byl velmi vstřícný, za sebe palec nahoru a doporučuju.
Odpovědět