| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Studium při mateřské

22.2.2011 16:41:52 Minie1

Vysoká škola technická a ekonomická České Budějovice - obor ekonomika podniku

Studovali jste kombinovanou formou tento obor? Můžete mi písnout nějaké info "z první ruky"?

Jak moc těžké je to studium?
Jaký je výukový den - pátek nebo sobota? 1x za čtrnáct dní? v kolik hodin asi tak končí a začíná?

jde mi o to, že jsem docela zdálky, tak jak bych to stíhala na spoje, a lepší by pro mě byla sobota

- vyžaduje se striktně účast na všech přednáškách?

- jak je to s odbornou praxí? je jí hodně hodin? kde jste jí získávali? nějak si nedovedu představit, že v ziskovém sektoru /nemluvím o neziskovkách a úřadech/ by vzali praktikanta studujícího tyto obory

- jsou tam jen ekonomické předměty, nebo i matematika? - v jakém rozsahu je jí nutno znát při vstupu - mám SS ekonomické vzdělání, praxi, ale matematice se na ekonomce moc nedalo, tak mi jde o to, jestli tam není třeba gymnaziální rozsah znalostí matematiky?

- totéž - je tam angličtina? - nějak se mi to nepodařilo dohledat - stačí mírně pokročilá nebo středně pokročilá znalost?

díky moc

Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Vysoká škola technická a ekonomická Česk... Minie1 22.2.2011 16:41
*Re: Vysoká škola technická a ekonomick... PJana 22.2.2011 20:10
**Re: Vysoká škola technická a ekonomi... PJana 22.2.2011 20:13
**Re: Vysoká škola technická a ekonomi... splechtulka & M+J+R 22.2.2011 20:28
*Re: Vysoká škola technická a ekonomick... Amina 23.2.2011 8:35
*Re: Vysoká škola technická a ekonomick... Danikka 10.3.2011 14:45
**Re: Vysoká škola technická a ekonomi... Danikka 10.3.2011 14:49

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.