4.3.2011 2:12:39 Yuki 00,03,07
Re: bačkory doma...Matka VS babička
já jen k tomu domácímu obutí a chození naboso doma na tvrdým povrchu -
mám 3 kluky a ti většinou nechodí, ale lozí, a to přesto, že je nejstaršímu 10 let. Každý tepláky odrovná, většinou to odnese nejdřív levý koleno, protože prostě s autíčkama se blbě chodí po chodidlech, po kolenech je to praktičtější.
Kdyby měl na nohách jakýkoliv boty, papuče, cokoliv, tak by mu to jen zavazelo.
když nelezou s autíčkama, tak sedí nebo dřepí u lega, to taky nechodí.
ani při čtení toho moc nenachodí.
a na to, aby přešli z pokojíku do kuchyně nebo na wc opravdu nepotřebují boty, protože to není dlouhodobá chůze
něco jinýho je to, když já stojím na nohách půl dne u vaření a CHODÍM po kuchyni a nebo žehlím a stojím na místě několik hodin. To pak nohy opravdu trpí.
ale nohy dětí rozhodně doma neudělají tolik kroků, a už vůbec ne najednou, aby to stálo za nějaký složitý úvahy, jakou botu jim doma dávat.
kvalitní boty potřebují do školy, kde opravdu chodí, víc než doma, a kde jsou třeba 8 hodin denně, stejně tak potřebují kvalitní boty na rovný povrch, pokud chodí po asfaltových cestách, rovných a tvrdých. kvalitní boty potřebují na sport.
ale vzhledem k tomu, že třeba když jdou do školy, tak to mají chůze kousínek, tak je to téměř jedno, ajkou mají botu na tuto cestu, i když je to tvrdý asfalt nebo beton, je to pár metrů. Potřebují kvalitní botu na pobíhání venku, na kolo, na zahradu. Ale koupit kvalitní drahý boty na to, aby v tom přešli pár metrů od domu k autobusu a od busu do školy případně těch asi 200 metrů na vlak, to je fakt vyhazování peněz.
Odpovědět