9.3.2011 12:32:09 Kšandička
Pes ze stresu znečišťuje domácnost
Potřebuju radu, jsem už zoufalá, máme psa z útulku, teď je mu 10 let, máme ji 6 let. Vždycky špatně snášel samotu, ale srovnal se. Před dvěma lety se narodila dcerka a před rokem jsme se stěhovali, od té doby to jde od desíti k pěti, má období kdy je vše ok, a naopak období, kdy nevydrží doma ani hodinu sám - vymočí se, vykálí, hlavně k malé do pokoje. Takové období je momentálně teď
Každé ráno minimálně dvě hromádky v obýváku, přesto že je důkladně vyvenčen, zlikvidovala jsem koberec, teď mě vzbudí, jak hledá místo kam to "položit", takže ho vezmu ven a vyvenčím. Nedělá to na just, ale protože fakt nevydrží
Čím je malá starší (a hlučnější) je to horší a horší. Stačí když malá odjede k babičce, prostě jakákoliv změna, očkování, a hned se rozjede kolotoč, že se musí 7x denně vykálet, vymočit, zvrací, no hrůza, už nevím co s tím. Dneska jsem šla uložit malou a už tady zase šmejdil že potřebuje, tak jsem mu jen dala starou deku že na ní teda může, když ho prostě akutně nemůžu vzt ven ..
Ale to přece není řešení
Průjem nemá, je zdravý, prostě jen psychika, já už nevím jak dál, je mi ho líto a nevím jak to řešit
Odpovědět