9.3.2011 20:40:50 KatVafi
Zapomnětlivost nebo zloděj?
Jdu se za vama holky svěřit, protože jsem pos.aná až za ušima....večer jsem s dětma dojela dom, odemykám.....a barák otevřený. Krve by se ve mě nedořezal, byla jsem přesvědčená, že jsem zamykala (ale ruku do ohně za to teda nedám, občas zapomenu zamknout.....tak 1x do roka řekněmě...).....no s hrůzou jsem šla dovnitř, naše fenka spokojeně chrupkala, všude vše na svém místě....ALE teď už děti spí a já se bojím.....co když sem někdo vlezl a je tu schovaný (pochybuju že by ho pes pustil a kdyby jo, že by byl tak klidná kdyby tu někde někdo byl). Prolezla jsem celý barák, jen na půdu jsem nešla, není tam světlo, poklop nenadzvednu jak je těžký.... Ale bojím se, barák jsme nedávno koupili, syn bývalých majitelů je pochybný....., my jsme navíc, PITOMCI, dodnes nevyměnili zámek
, no blbci fakt....tak mě napadlo, že se sem třeba zkoušel dostat a fenka ho zastrašila
. Ale na druhou stranu, jsme v centru obce, každý ho tu zná a ví, že to prodali.....takže se mi nezdá, že by si tak troufal.
Holky, utěšte mě, že spřádám už scénáře přitažené za vlasy, že jsem prostě nezamkla, že jooooo
....
Ale asi stejnak dneska neusnu
.
Odpovědět