14.3.2011 15:32:53 Ori_on
Re: Po dlouhé době
Ahoj konečně při jarním počasí
.
Mám odpočinkový týden, muž opět týden služebně v Praze, malá ráno odvezena k rodičům na týdenní hlídací pobyt, vyřídím si tento týden knihovnu, projdu obchody, zajdu posedět s lidmi z bývalé práce a kámoškou..
Nechala jsem si u kadeřnice udělat novej střih a italské melíry - caramel, mocca a magentu, vypadá to i na té mé hlavě docela dobře
)). Snad se to hned nesmyje. Hezky budu ladit s barvami jara
.
Konečně jsem taky schovala zimní oblečen, vyřadila malé věci po Viktorce, tak to hned odlifruju k prodeji, ať se uvolní místo pro další - tento týden opět dorazí nová várka oblečení od té paní z Prahy, co od ní kupuju už přes dva roky.
Jinak únor byl pro nás ve znamení nemocí. Viktorka nebyla 3 týdny v jeslích, teď tam byla 4 dny a už je zas zarýmovaná. Tak do jeslí zas nejdřív za týden.. V červnu jsme objednaní na vyndání nosní mandle, věřím, že se malé hodně uleví. Pak jedeme hned na horský pobyt do Krkonoš a v srpnu k moři. Snad se malá v létě zregeneruje, načerpá energii a slunce, a bude míň nemocná. Prospěje to určitě nám všem doma.
Jinak já v práci stále spokojená, zkušebku mám za 14 dní za sebou, opravdu to uteklo. Kéžby to takhle vydrželo i dál.
Mějte se jarně, končím svůj report od nás, pádím z práce ještě mrknout po obchodech
.
Odpovědět