18.3.2011 10:03:02 helena,2děti
Re: Časté močení u 7 leté dívenky
Ahoj,myslím,že to může být stres. Já čekám každým dnem narození třetího dítěte a zhruba od doby,co mi hodně porostlo břicho(leden) chodí starší dcera(5,5roku) stále čůrat. Ale ona teda extrémně,i každou minutu. Byli jsme u doktorky,na dva rozbory moči (jeden na počkání,druhý za týden),vše v pořádku.V noci se ted momentálně nebudí,ale pokud ji třeba vzbudí zlý sen nebo já,jak se neohrabaně soukám z postele,tak první,co chce,je jít na záchod. Ve školce nechce spát,že se určitě počůrá. Denně se mě ptá,co bych dělala,kdyby se počůrala. Bohužel u ní už je to nějaká obsese,zvažuju řešit to u psychiatričky,ale na druhou stranu doufám,že nějaký čas po narození mimča se to uklidní,že prostě neví,do čeho jde,a má obavy. Mně se nejvíc osvědčilo prostě jí nedovolit jít na záchod,půjde jednou za hodinu a basta,opravdu byla schopna jen dojít do obýváku a protože se nedokáže sama zabavit,tak se hned otočila a šla zase čůrat. Když se zabaví hrou s kamarádkou,nemusí jít dvě hodiny,takže mi přijde,že zezačátku to bylo z nudy a neustálým opakováním se jí to vymklo z kontroly a má potřebu chodit pořád.
Odpovědět