25.3.2011 12:53:12 Gajka + 2
Re: Dětská chirurgie Liberec - přetahování předkožky
Synovi bude 7 za chvíli, předkožka mu též nejde přetáhnout, při čůrání mu to nevadí (nenafukuj se to), nebolí ho nic, nemá tam žádné záněty (nikdy neměl), takže to neřeším. Kolem 5 roku jsem zpanikařila, že jsem četla, že to už musí jít přetáhnout kolem 3 roku a šla ke známému na urologii, on mu přetáhnul, šlo to ztěžka, ale dělal to pomalinku a říkal, že kdyby viděl, že to nejde, tak to nechá...no ale šlo to.. a řekl, že je to užší, kdybychom to zkoušeli doma, tak pozor ať se to nezasekne, že by to pak nemuselo jít zpátky...ale není prý důvod proč to nutně zkoušet...žádný mázek se mu tam nehromadí, což mi ukázal pri tom pokusu (protože se tam zřejmě nedostane či co), takže s tím nic neděláme, jen při umývání to jakoby zkoušíme, kam až to volně jde a nechávám to plynout. Budu to řešit až s tím začne mít problémy, syn ví, že kdyby cokoliv ho bolelo nebo tak, ať hlásí...ale myslím, že se to samo prostě věkem vyřeší..přijde mi to jako nějaké novodobá posedlost, řešit chlapeckou předkožku, zda jde či nejde přetáhnout :)
Odpovědět