Re: Proč jsou maminky tak posedlé přetahováním předkožky?
Taky mě to nějak nejde do hlavy-navíc,když se na to názory tak strašně různí řekla bych,že na to jsou právě 2tábory-pro a proti přetahování U syna to neřešíme,navíc dr.to zatím taky nikdy na prohlídce neřešila,ani neříkala,abysme to zkoušeli (když jsem to občas zkusila,zjistila jsem,že to stejně nejde,tím to pro mě haslo)-včera jsme o tom vedli debatu s MM,protože jsem se ho ptala,jestli si třeba pamatuje,jak to bylo za jeho "mladých dětských let",ale řekl,že si to nepamatuje,že snad to nikdo neřešil,že začal až on cca v 10 letech,kdy začal zjišťovat,že je to i na jiný možnosti než čůrání Takže ani nevím,jak to právě řešit u syna,obzvlᚍ,když to nejde.Myslím,že příroda věděla,proč to tam "udělala",a že si s tím samozřejmě i poradí,aby to v dospělosti fungovalo normálně Jen bych se právě vyvarovala tomu,že to nikdo nezkouší a pak by to nějaký dr.zkusil a způsobil mu tím právě to natržení atd.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.