26.3.2011 18:13:28 Gerberka1
Re: Průběh zánětu středního ucha
Ahoj holky,
VŠEM MOC DĚKUJU za vaše postřehy a zkušenosti!!
ZUZI - moc je mi líto tvého synka
....., 14x zánět stř. ucha v tak malém věku, hrůza!! Kolikpak je mu teď ročků? Už je to lepší??
Děkuju za objasnění ohledně toho CRP, aspoň trochu je mi to jasné - do budoucna.
Dneska je synek úplně v pohodě, zatnuli jsme zuby a nešli ven - i když vypadá úplně zdravě, kapame poctivě ten Otipax. Já kdybych se té doktorky nezeptala, jestli může na chvilku ven a ona mi bez rozmyslu řekla, že by s ním ven nešla - tak bychom dneska aspoň na 20 minut ven šli....zítra ho musím na chvilku přenechat manželovi a projít se někde sama, protože - znáte to - on se chová úplně zdravě, normálně (tedy díkybohu), ovšem bez možnosti jít ven tady už pomalu lezeme po zdech....
Jsme zvědavá na tu kontrolu v pondělí - já se ještě doktorky ptala, kdy si myslí, že bude moct do školky, že jsme s manželem duševně připravení, že celý příští týden bude muset být doma - a ona nato, že pokud to bude v pondělí dobrý, tak si myslí, že by od středy do školky jít mohl, že prý se to v tom uchu může vstřebávat i 3 týdny, tak fakt nevím....
Odpovědět