sojko, naše už taky... , ale přestává to být snadné, oni už začínají Frajeřit, ale pískoviště se jich až tolik netýká, takže nedávno byla hlava rodiny (otec) perplex, že dítko vyrazilo ven v té lehké bundičce.. nové...
a prskal jak vzteklý křeček.. náš dialog.. "co tě právě rozčiluje?" "že si pod tu frajerskou bundičku nevzal mikinu !" "mo, mne to rozčiluje taky.. byl jsi na tý verandě?" - BYL !!! - snažila jsem se dítěti vysvětlit, že kurňa je docela zima na tričko s krátkým rukávem a bundičku veskrze jarní a dítě odvětilo "mně je teplo a fakt jako poznám, kdy mi je teplo, jdeme na koloběžky"...."
manžel : "mělas mu tu bundu sebrat a mikinu vnutit !" já: "tak jo, já to příště zkusím, ale nedávno jsi mi vyprávěl, jak tě štvalo, když tě podobně prudili rodiče" manžel: "to bylo něco jinýho, já měl novou bundu z Polska".
Dítě mělo tílko, tričko a bundu a trnula jsem, jestli nenastydne, ale tohle je prohraný boj, protože prudit mohu do míry přijatelné.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.