2.4.2011 16:33:01 Novoli, Naty 11/08, Sisi 05/11
Re: Nosní mandle nebo zduřená nosní sliznice kvůli alergii?
zerat, já to ani ve zlém nebrala...
Tak to víš, prostě jakási potřeba to ještě probrat, protože ten víkend je prostě dlouhý...
jinak...manžel alergií netrpí, ale já ano, právě, že to dobře znám, co umí třeba nos udělat, jak se stane neprůchodným. Takže i tak nějak si říkám, že to fakt může být spíš alergie. Právě naopak neznám tu nosní mandli, jak se projevuje..ale to myslím by nejdřív mívala nějak často rýmy, ne? A to teda nemá ani nemívala.
Ta plísen... no, ona nebyla dole odspodu - je to první patro, ale zvrchu ... myslím, že tam byla spíš kvůli špatnému prostředí a hygieně (spousta kytek, vlhko, málo se topilo, to vlhko se sráželo nahoře u stropu v rozích. Podřezat v tomto případě ne, ale zda to zničí to savo...taky dost pochybuju, osobně si myslím, že bude potřeba použít ještě něco jiného, příp. to nějak sundat, seškrábat malbu nebo nevím, a možná dát novou fajnovou ... to vše je v přípravě, jenže se teď k tomu nemůžem dostat, jednak čas - manžel po práci stále nutně vyrábí v dílně co "hoří", chtěli jsme ten pokoj mnohem dřív, právě, aby byl čas ho dát do kupy, no neklaplo to (to je moc složité na vysvětlování), a včil je spousta povinností, co se musí dělat včera. A taky peníze, všecko něco stojí a můžeme dávat postupně, podle financí.
Jsem moc zvědavá, co mi poví Dr. taky mi šlo o to, zda jít k dětské, nebo rovnou na to orl - kde samozřejmě uvidí mnohem víc díky specializovanému vybavení...
Odpovědět