Klotyldo, já na vázačky nedám dopustit dávám je malé od mimi a max. spokojenost, teď už tedy jen na noc a ačkoliv je to hádě a mele sebou jak o život, tak právě v noci je to jediné z čeho se mi nevymotá občas je tedy boj ji do toho zamotat, ale drží to jak židovská víra v kombilaci s čč a vv nebo bambuskou a přes to vlňáky je úplný luxus, jediná plena co vydrží celou noc, tedy nějakých 8 hodin, občas i dýl, my jsme děsně učůraný takže některý moderní AIO nevydržejí... Ale musim se trochu zastat Sketchek, s bambuskou nám vydrží skoro stejně jako ostatní AIO a mám je ráda když jdeme k doktorce apod. páč se mi nejlépe přebalují a v tašce mi moc místa nezaberou... Taky jsem se jich bála, ale přijdou mi ok. Ale je fakt, že 300 bych za ně asi nedala, za 140 z aukra (i s dopravou) mi přijdou vpoho... Mám tedy ty "obyč" AIO, ne geniální plenu... Sem tu asi jediná kdo se jich zastane co Tak soráč
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.