10.4.2011 17:47:11 Moni
Re: Výpočet plodných dní pomocí astrologie
Ahoj Jájo, my se snažíme o druhé mimčo už 15 měsíců.. nechala jsem si vypočítat plodné dny od pana Baudyše i Kulovaného (mně tedy pro změnu vycházejí pořád okolo MS, před nebo po). Loni jsem měla ale jen dva vhodné termíny v roce (stejná fáze měsíce je sice každý měsíc, ale astrologové většinou ještě koukají na další aspekty, aby bylo všechno v pořádku.. když tam vidí nějaké škodlivé vlivy, tak Ti je z toho výčtu vyřadí). Vzhledem k tomu, že mi vhodné vycházely jen ty dva termíny, spočítali mi to i na letošní rok :) Loni se nezadařilo, ale v prosinci jsem byla na takovém menším zákroku, který se ukázal, že možná mohl být příčinou toho, že se nedaří. Pak byla šest týdnů "pauza" :o) a v únoru (kdy jsem měla právě jeden z vhodných termínů od astrologa) mi vyšel pozitivní test (bohužel to bylo biochemické a nevyšlo to). No a včera jsem byla 9DPO a našla jsem na testíku po více jak roce snažení slabou čárku.. dneska už je silnější :o)) Tak budu doufat, že tentokrát se to snad povedlo a miminko už u nás zůstane :o) A jinak i v tomto měsíci byl další vhodný výpočet, ale nedokážu říct, jestli to vyšlo právě podle astrologa :)
Odpovědět